MALTESERS

Ett lättare sätt att njuta av choklad
MALTESERS® är lite syndiga, men med en sorglös personlighet och mycket skoj. Under det goda lagret mjölkchoklad hittar du något lätt, poröst och krispigt i mitten som smälter i munnen. MALTESERS® finns i Danmark och Sverige. Njut av lättheten.

MARS

En chokladbit med en framgång som inte är av denna världen
Den ursprungliga chokladbiten som skapades av Forrest Mars 1932. MARS® säljs över hela världen och är en ikon inom konfektyrbranschen. Människor har i generationer belönat sig och fått nya krafter från den härliga blandningen av choklad, kola och nougat. Den perfekta kombinationen som du verkligen kan njuta av. MARS® – arbeta, vila och gör din del. Ditt favoritmärke finns också som glass.

BOUNTY

Den fuktiga, mjuka kokosen i Bounty frestar dina sinnen med smak av paradiset och den finns med helmjölk och mörk choklad.

SKITTLES

Skittles® er et utvalg av herlige godbiter med fargerikt sukkertøyskall som fansen har nytt i mange tiår. Få en smak av The Rainbow®.

TWIX

Twix® ger dig helt enkelt glädje, dubbel glädje.
TWIX® är omåttligt populär som ett litet mellanmål att unna sig. Tre enkla ingredienser ... knapriga kex – perfekt ugnsbakade, gyllene kola och slät mjölkchoklad som kombineras till en läcker chokladbit. Du kan njuta TWIX® två gånger varje gång, och ta dig tid att njuta av ett enkelt nöje.

SNICKERS

Världens bäst säljande chokladbit
Du är inte dig själv när du är hungrig. SNICKERS® är en chokladbit som gör att du blir dig själv igen. SNICKERS®, som är fullproppade med jordnötter, kola och nougat och sedan överdras med mjölkchoklad, blev snabbt ett favoritgodis i hela världen efter introduktionen 1930. Och ungefär 80 år senare, är det fortfarande på topp!
Din favoritmärke finns också som glass.

WRIGLEY'S EXTRA

Uansett hva du spiser og drikker, så vil EXTRA® tyggegummi hjelpe deg med å rense tennene og gi deg frisk pust. Den er kjent for sin fantastiske, lengevarende smak, og den fåes i et utvalg av flere forskjellige smaker.